Povestea noastra

Probabil te-ai saturat de experiente neplacute cand vine vorba de achizitionarea de piese de trotinete sau orice produs din aceasta categorie. Am trecut prin multe trairi similare, iar aici sunt cateva care as vrea sa le impartasesc cu tine.

Am cumparat in 2021 o piesa de trotineta de la un magazin diferit decat unde o faceam de obicei. Tot procesul a decurs cum trebuie pana cand, 3 saptamani mai tarziu, am avut ghinionul prin care aceasta s-a rupt. Ca un consumator de rand, am rezonat la contactarea unui angajat al acelui magazin pentru a trece prin procesul de garantie si primirea unui produs nou. Producatorul garanta un numar de luni de functionarea a acesteia si orice avarie rezulta in a schimbul bunului cu unul nou GRATIS. 

Ei bine, magazinul acesta a ales sa nu urmeze conditiile producatorului si, contrar, sa-mi ofere o reducere la urmatoarea achizitie. Avand in vedere ca piesa cumparata prezenta cu greu urme de uzura pe langa avaria mentionata, a fost o experienta absolut teribila. 

Datorita celor 7 ani de experienta in industrie, zecile de rideri care au trecut prin momente similare si plangerilor/neajunsurilor acestora, am decis sa fac o diferenta. 

De aici, am creat Pride Scootering. Mi-am dorit sa ofer riderilor o oportunitate prin care se pot face remarcati. Singurul meu scop este sa formez o comunitate foarte unita. Fiecare comanda este abordata cu grija, interes si dorinta de a ajuta pe fiecare in parte. Pe pagina de Instagram, riderii sunt constant distribuiti fara sa asteptam ceva in schimb (@pride.scootering). Fiecare client este ascultat si incercam sa ajutam in fiecare caz. La fiecare problema, am venit cu o solutie. La fiecare neintelegere, am comunicat cu persoanele respective pentru a rezolva situatia. De asta sustin cultura Rider Owned, aici vocea comunitatii conteaza cel mai mult. 

Pentru faptul ca ti-ai investit timpul pentru a afla mai multe despre noi, vreau sa te rasplatesc. Foloseste codul de reducere "MX10" pentru 10% discount la orice produs acum!

#supportriderowned

Cu stima,

Laurentiu Maniliuc

@mxniliuc

 

Cand imi va ajunge comanda?

In cazul in care produsul tau nu se alfa in sectiunea "Stoc Fizic", asta inseamna ca trebuie preluat de la furnzior ceea ce adauga la procesarea comenzii. In medie, asta dureaza 5-10 zile lucratoare. In caz contrar, daca produsul/produsele se afla in posesia noastra, acestea vor fi expediate in aceasi zi lucratoare inainte de ora 16:00.